Drug Rehabilitation Clinics

Stop use drugs, otherwise the drugs will stop you.

Change to English  Change to Romanian  Change to Polish  Change to German

 
Web www.drug-rehabilitation-clinics.eu


Waarom een site over drugs verslavingsklinieken?

Tijdens onze zoektocht op het World Wide Web hebben we ondekt dat mensen die een drugs verslavingskliniek zoeken binnen Europa, een probleem hebben om deze te vinden. Daarom kwamen we op het idee om een website te ontwikkelen die een Europese index bevat van drugs verslavingsklinieken. Op deze manier kunnen mensen die hulp zoeken de informatie gemakkelijker vinden.
We realiseren ons als geen ander dat deze index verre van compleet is, toch is het ons al gelukt om 1066 drugs verslavingsklinieken binnen Europa te vinden. Vele van deze verschillende verslavingsklinieken hebben niet eens een website en soms zijn zelfs de adressen moeilijk te vinden, wat onze zoektocht heeft bemoeilijkt. Daarom vragen we uw hulp om deze index zo compleet mogelijk te maken. Mocht u nog een adres weten die gerelateerd is aan een drugs verslavingskliniek, zou u deze dan aan ons willen mailen. Dit kan op ons email adres: info@drug-rehabilitation-clinics.eu. Mocht u het willen, dan kan u bij ons uw ervaring in een van de Europese drug verslavingsklinieken vertellen. (Uw informatie zal strikt vertrouwelijk worden behandeld)

Meer dan alleen een index

Drugsverslaving is een complex, levensbedreigend onderwerp. We willen de familie, vrienden en de personen die aan drugs verslaafd zijn betere informatie over drugs, drugsverslaving en drugsrehabilitatie geven. Onze website bevat buiten de index ook informatie over verslaving, rehabilitatie programma's, Heroine, Cocaine, Crystal Meth, Crack, Marihuana, Alcohol, Hallucinerende drugs etc., en sinds kort ook nieuws over drugs en verslavingsklinieken. Zoals u misschien al ziet, proberen we u de meest complete informatie te geven. We hopen dat u deze informatie van onze website kunt gebruiken als basis voor uw verdere hulp.